Yanmar

Industri- & elverksmotorer samt dieselpumpar

Yanmar erbjuder med kraftfulla industriella dieselmotorer med eller utan turboladdning. Bolagets har tillverkat kvalitetsmotorer under mer än 100 år och dagens moderna fyrtaktsmotorer är tillgängliga i många olika effektklasser både med vatten- och luftkylning.

Luftkylda motorer

1 cylinder
L-N, L-V & L-W serierna
3,5 – 6,8 kW

Vattenkylda motorer

2, 3 & 4 cylindrar
TNV, TNM & TMM serierna
6 – 88 kW
Steg 3A, 3B, 4 & 5 Ready

Luftkylda dieselpumpar

1 cylinder
YDP serien
3,4 – 7,4 kW

Yanmar är en världsledande OEM-leverantör av dieselmotorer som hittas i många anläggnings-, grönyte-, entreprenad- och jordbruksmaskiner. De är kända för att vara robusta, ekonomiska, tysta och miljövänliga. Yanmar sortimentet klarar av att möta samtliga avgasemissionsregler, inklusive framtida Steg 5 krav, redan idag.

Diesel Power AB lagerför ett komplett sortiment av reservdelar och har snabba leveranser av både industriella dieselmotorer och dieselpumpar från Yanmar Europa.

Företagsfakta:

  • Yanmar grundades 1912 och har idag över 17,000 anställda i mer än 90 olika bolag som verkar inom en rad olika branscher såsom kärnkraftverk, flygplan, motorer, fartyg, gaffeltruckar och luftkonditioneringar.
  • Yanmar är världens största OEM leverantör av dieselmotorer och har varit ledande i utvecklingen av lätta, kompakta och både vatten- och luftkylda dieselmotorer med fokus på hållbara och miljövänliga kvalitetsmotorer.
  • Yanmar levererar tekniska lösningar, produkter och tjänster för dieselmotorer och andra drivsystemstillämpningar inom bland annat anläggnings-, grönyte-, entreprenad- och jordbruksmaskiner
  • Diesel Power AB distributör i Sverige sedan 2016

Länkar: