Boka enskild visning av våra motorer och elverk i Kungsbacka eller besök vår Digitala mässa på bytmotor.nu

Båtmässan i Göteborg är inställd då pandemin och covid-19 inte gör det möjligt att hålla större evenemang. Det är mycket som är oklart när världen kan återgå till det normala. Vi på Diesel Power försöker ersätta vårens båtmässor med att erbjuda enskilda visningar i Kungsbacka och vi har en egen Digital mässa på bytmotor.nu.

Vår Digitala mässa är en del i Västkustens båtvecka som anordnas istället för Båtmässan i Göteborg. Det kommer inte bli som det brukar men under rådande omständigheter bra ändå.

Vi har arrangerat ett Showroom på vårt kontor i Kungsbacka. Där kan du som är intresserad av våra motorer och elverk boka en enskild visning. Du får se motorer från Solé Diesel och Hyundai SeasAll och elverk från Solé Diesel och Kohler.

Du som kommer får all vår uppmärksamhet! Du får prata med en marinsäljare och du får hjälp med att välja rätt motor till just din båt. Vi hjälper dig också att komma i kontakt med rätt motorinstallatör.

Vi vet med säkerhet att sommaren kommer. Sol och värme hittar tillbaka och nu mer än någonsin finns behovet att komma ut på havet. Och då är det viktigt att ha en pålitlig motor i din båt.

Vill du, eller kan du inte besöka oss på plats i Kungsbacka, bokar vi ett möte via Microsoft Teams eller på telefon.

Kontakta Thomas Magnusson för att boka dig!

Du når Thomas på:

thomas.magnusson@dpower.se
Tel: 031-748 62 15