Diesel Power

Yanmar

Största OEM-leverantören 

Yanmar tillverkar kraftfulla industridieselmotorer med eller utan turboladdning. Bolagets har tillverkat kvalitetsmotorer under mer än 100 år och dagens moderna fyrtaktsmotorer är tillgängliga i många olika effektklasser både med vatten- och luftkylning.

Hög prestanda, låga emissioner

Yanmar är en världsledande OEM-leverantör av dieselmotorer som hittas i många anläggnings-, grönyte-, entreprenad- och jordbruksmaskiner. De är kända för att vara robusta, ekonomiska, tysta och miljövänliga. Yanmar sortimentet klarar av att möta samtliga avgasemissionsregler inklusive Steg 5 krav.

Diesel Power lagerför ett komplett sortiment av reservdelar och har snabba leveranser av både industri dieselmotorer och dieselpumpar från Yanmar Europa.

Företagsfakta:

  • Yanmar grundades 1912 och har idag över 17 000 anställda i mer än 90 olika bolag som verkar inom en rad olika branscher såsom kärnkraftverk, flygplan, motorer, fartyg, gaffeltruckar och luftkonditioneringar.
  • Yanmar är världens största OEM-leverantör av dieselmotorer och har varit ledande i utvecklingen av lätta, kompakta och både vatten- och luftkylda dieselmotorer med fokus på hållbara och miljövänliga kvalitetsmotorer.
  • Yanmar levererar tekniska lösningar, produkter och tjänster för dieselmotorer och andra drivsystemstillämpningar inom bland annat anläggnings-, grönyte-, entreprenad- och jordbruksmaskiner.
  • Diesel Power är svensk distributör för Yanmar sedan 2016.

Länkar:


Yanmar industrimotorer
Yanmar elverksmotorer
Yanmar Powerpacks
Yanmar dieselpumpar

Yanmar Europe BV hemsida

Våra varumärken

John Deere logotype
Yanmar logotype
MAN logotype
COX logotype
Kohler logotype
Parker Racor logo
EHB Electronics logotype