Diesel Power

Arbeta hos oss

Är du intresserad av att jobba hos oss? Vad roligt!  Inom en snar framtid kommer vi nämligen behöva bli fler. Du får gärna skicka in en spontanansökan till jobb@dpower.se.

Det går bra nu

Vårt team består idag av 19 personer. Det går bra för oss och vi har förmånen att få representera starka varumärken, med bra produkter och goda framtidsutsikter.

En utvecklande miljö

När medarbetarna växer, växer också företaget. Vi menar att den snabbaste vägen till utveckling är utmaningar. Som anställd på Diesel Power får du räkna med att då och då ställas inför kluriga tekniska problem eller utmanande situationer – och prova vingarna.

Men du behöver inte vara orolig: Här hjälps vi åt.

Här är ny teknik vardagsmat

Vi har marknadens bredaste sortiment av motorer och generatoraggregat och kan därför erbjuda en optimal lösning för nästan varje kund. Det breda sortimentet gör det stimulerande att jobba här eftersom det hela tiden kommer ny teknik på både motor- och tillbehörsfronten.

Kunden i fokus

Ett brett sortiment av attraktiva produkter är en bra grogrund för att få nöjda kunder. Men våra insatser består i så mycket mer än att bara leverera motorer.

Genom att alltid göra ett jobb vi är stolta över ser vi också till att våra kunder har goda skäl att vara nöjda med oss.

Högt i tak

När vi inte tar servicebilen till kund jobbar vi i moderna och ljusa lokaler i Kungsbacka, söder om Göteborg. Arbetsklimatet matchar lokalerna: Här känner man sig välkommen och det är högt i tak.

Kontoret och verkstaden ligger endast 400 m från E6:an. Till pendeltågstationen i Hede tar det bara 10 minuter att gå, och därifrån drygt 20 minuter med tåget till Göteborg Central.

Du är också välkommen att skicka in din spontanansökan till jobb@dpower.se

Diesel Powers kontor på Kungsparksvägen i Kungsbacka.

Våra varumärken

John Deere logotype
Yanmar logotype
MAN logotype
COX logotype
Kohler logotype
Parker Racor logo
EHB Electronics logotype