Vi söker en säljande platschef till motordistributör SwedMotor i Stockholm

SwedMotor AB ingår tillsammans med Diesel Power AB i EMERNA Group och är tillsammans Sveriges ledande oberoende motordistributör och specialist på avancerad avgasrening.

Arbetsbeskrivning

Som Platschef ansvarar du direkt under vår koncernchef för företagets resultat och utveckling. Du har budget- och personalansvar för vår verksamhet i Stockholm. Som en del av arbetsuppgiften är att som Säljare ansvara för motorförsäljning till nya och befintliga kunder.

Vi söker dig med erfarenhet av försäljning och teknik, gärna med motorteknisk inriktning. Det viktiga är att du har ett stort intresse för ledarskap, teknik och kundrelationer. Erfarenhet av ledarskap är meriterande. Du har en stark drivkraft och är van att ta eget ansvar. Att växla mellan att arbeta i grupp och självständigt arbete är rutin. Du arbetar strukturerat och är administrativt flyhänt. Att du har en hög social kompetens ser vi som en självklarhet.

Vi erbjuder en ansvarsfull position i en expansiv koncern. Ett spännande jobb med mycket varierande arbetsdagar som du till stor del styr själv. Du växlar mellan arbete med försäljning och kundbesök till ledarskap med personal och administration. Tjänsten innebär även en del resande och övernattningar.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du tror på dig själv och har inga problem att bearbeta personer i alla slags positioner. Du har en naturlig ledarprofil, är strukturerad och har lätt för att dela med dig av såväl arbetsuppgifter som erfarenheter. Du tycker om att arbeta självständigt men har samtidigt lätt för att arbeta i grupp där du ser gruppens prestation före individens. Du är målinriktad, flexibel med förmåga att driva och prioritera. Du har ett engagerat och gediget arbetssätt.

Kvalifikationer

  • Tekniskt intresse.
  • Dokumenterad erfarenhet av försäljning med goda resultat
  • God erfarenhet av att arbeta mot uppsatta mål och deadlines.
  • Ekonomisk förståelse och du är en bra förhandlare.
  • Strukturerad och disciplinerad.
  • Erfarenhet av förbränningsmotorer är meriterande.
  • Erfarenhet av budget- och resultatansvar
  • Ledarerfarenhet är meriterande
  • Behärskar engelska obehindrat i tal och skrift.

Om företaget

SwedMotor AB ingår tillsammans med Diesel Power AB i EMERNA Group och är tillsammans Sveriges ledande oberoende motordistributör och specialist på avancerad avgasrening. SwedMotor har ett brett motorprogram, djup motorkompetens och lång branscherfarenhet och vi kan tillgodose kundens alla motorbehov och möta specifika krav vid installation och drift. SwedMotor levererar motorer och drivelinekomponenter för industriella applikationer från bl.a. Hatz, Isuzu, Kawasaki & VM Motori. SwedMotor är inne i en expansiv fas genom nya agenturer, marina applikationer och ett kraftigt utvidgat eftermarknadsaffär. Bolaget omsätter idag ca 27 mkr och sysselsätter 9 personer. Kontor, verkstad och lager finns i Jordbro, Haninge.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Stefan Weman på 070 622 63 81.
Varmt välkommen med din ansökan.

Du söker tjänsten här.