Välkommen till Marstrand Boat Show 23-25 augusti. Vi på Diesel Power ser fram emot att träffa dig i vårt tält B-4 eller vid vår båtplats E-1.

Vi kommer att visa den nya dieselutombordaren CXO300 från innovativa brittiska COX Powertrain. Dieselutombordaren är monterad på en fabriksny Rupert R8. Vi är stolta över att äntligen få visa denna världsnyhet i sjön!

Cox

I vårt tält B-4 kommer vi visa vårt breda sortiment av motorer från Solé Diesel och Hyundai SeasAll samt elverk frånKohler och Solé Diesel. Vi visar även ett urval av våra Racor bränslefilter.

Från Hyundai SeasAll  visar vi modellerna R200P med backslag och S270S med Bravo 3X drev. Marinmotorerna uppfyller miljökravet RCD2 och levereras kompletta med Mercruiser Bravo 1-2-3 drev, backslag eller med adapter för befintligt Volvo Penta eller Mercruiser drev. Från Solé Diesel visar vi Mini-17 och Mini-33 med backslag. Vi visar också Mini-29 med adapter för Volvo Penta segelbåtsdrev 110S drev och Mini-44 med backslag. Solé Diesel erbjuder högkvalitativa och lättmonterade motorer med tyst och säker gång samt god bränsleekonomi och de levereras kompletta med backslag eller adapter för segelbåtsdrev, t.ex. Volvo Penta 110S/120S eller Yanmar SD20. Från Solé Diesel har vi med elverket 7 GSC.

I montern har vi även med Kohlers marina ljudisolerade elverk 5EFKOD.

Välkommen till vårt tält B-4 eller vår båtplats E-1!


Logotype Marstrand Boat Show