Är du tekniskt intresserad och vill utvecklas som säljare? Brinner du för laganda och att tillsammans leverera resultat? Kanske har du redan ett intresse för båtar och motorer? Sök tjänsten och få reda på mer!

Dina arbetsuppgifter

Inledningsvis kommer du att få en gedigen introduktion om företagets produktsortiment och CRM-system. Målet är att skapa en grund att stå på inför kommande arbetsuppgifter. Din första tid kommer att ske in-house med utbildning och uppgifter som att t.ex. ta fram offerter till olika kunder och bistå med rådgivning mot fritidsmotorsegmentet.

Du kommer jobba nära erfarna kollegor. Målet är att så snart som möjligt bli självgående och då börja bearbeta kunder ute i fält.

Ditt affärsområde kommer vara inom det marina produktsortimentet mot återförsäljare, som i sin tur riktar sig mot privatkunder. Då dina kunder främst kommer vara återförsäljare är målet att utveckla befintliga relationer och bygga upp ett större nätverk. Kundlistor finns att tillgå och försäljningen sker främst genom relationsbyggande. Det förekommer även kontakt med slutkunder för rådgivning och offertunderlag inför köpet hos din kund och återförsäljare.

Om Diesel Power

Vi är svensk distributör för några av världens ledande tillverkare av både industri- och marinmotorer; John Deere, Yanmar, Cox Powertrain, Hyundai SeasAll, MAN och Solé Diesel samt marina elverk från Kohler Marine och vattenseparerande bränslefilter från Racor.

Vi har marknadens kanske bredaste och mest attraktiva produktprogram. Teamet består idag av 14 personer som tillhandahåller rådgivning, support och service. Företaget tillhandahåller även reservdelar och tillbehör som en motoranvändare kan behöva. Vi har en gedigen motorkunskap inom företaget och ger gärna teknisk support till våra kunder.

Vi sitter i stora, fina och ljusa lokaler i Kungsbacka. Endast 400 m från E6:an och 10 minuters gångväg från Hede pendeltågsstation (22 min restid till Göteborgs Centralstation).

Vi på Diesel Power ser ljust på framtiden och har visionen att växa ytterligare kommande år. Nu kan du bli en del av detta och vara med att forma företagets framtid.

Din profil

Vi söker nu dig som vill ta nästa steg i karriären och bli en duktig teknisk säljare. Här finns alla möjligheter för dig att utvecklas. För att lyckas i denna roll behöver du som person vara driven, engagerad, en lagspelare och kunna bemöta alla typer av personligheter. Det viktigaste är att du är lösningsorienterad och alltid sätter kund i prioritet.

Stor vikt läggs vid personlighet. Rätt person är viktigare än meriter. Vi tänker långsiktigt och vill att du tänker likadant.

Skallkrav:
• Tekniskt relevant erfarenhet. Någon form av säljerfarenhet.
• B-Körkort.
• Svenska och engelska i tal och skrift.
• Driven personlighet.

Meriterande:
• Tidigare erfarenhet av marin försäljning.
• Utbildning inom försäljning.
• Boende i närområdet kring Kungsbacka.

Då tjänsten kommer att innebära resor till olika platser och kunder är det viktigt att du är öppen för 30-40 resdagar per år. På sikt kommer du även att få representera företaget vid olika mässor för att bygga relationer och nätverk.

Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Kungsbacka.
Arbetstider: 8-17 (Flexmöjligheter finns)
Anställningsomfattning: heltid
Anställningsform: tillsvidareanställning

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen.

Kontaktperson
Kristofer Hansson, kristofer@dpower.se, tel dir. 031-748 62 07, mobil 0705-685790.