Proaktiv Innesäljare

Diesel Power befinner sig i en mycket expansiv fas och fortsätter att växa. Vi söker nu dig som har stort intresse för försäljning och en god portion eget driv. Gillar du kundkontakter och kanske till och med har ett intresse för båtar och/eller motorer? Ser du som vi, att goda relationer är nyckeln till försäljningsframgång? Då har vi jobbet för dig!

Företaget
Diesel Power AB startades 1991 och är svensk distributör för några av världens ledande tillverkare av både industri- och marinmotorer; John Deere, Yanmar, Mitsubishi, MAN, Kohler Marine, Cox Powertrain, Hyundai SeasAll och Solé Diesel samt marina elverk från Kohler Marine och vattenseparerande bränslefilter från Parker Racor. Vi har marknadens kanske bredaste och mest attraktiva produktprogram och vårt team består idag av 13 personer som jobbar med rådgivning, service och support. Verksamheten bedrivs i Kungsbacka i moderna och ljusa lokaler. Det går bra för oss och vi har förmånen att få representera starka varumärken med bra produkter och goda framtidsutsikter.

Ditt nya arbete
Vi utökar vårt team och söker en kunnig och engagerad medarbetare, som helst på heltid, och med tillträde snarast, skall arbeta med försäljning av firmans produkter, både marin- och industriprodukter. Ibland kontaktar våra kunder oss när dom har behov av våra produkter, men det är viktigt att du på ett strukturerat sätt gillar att jobba med proaktiva säljaktiviteter mot nya kunder. Du jobbar på vårt kontor, men under året deltar vi i en del mässor och arrangerar dessutom en del kundevent där du kommer vara med. Vi jobbar med Lime Easy säljstödssystem.

Din bakgrund
Vi söker dig med ett starkt intresse för försäljning och vana av att ge god service och support till kunder. Det är meriterande om du har erfarenhet av båtar och/eller motorer, men inget krav. Du har några års arbetslivserfarenhet, tidigare säljerfarenhet och ett minimikrav är en avslutad gymnasial utbildning. Du skall behärska svenska och engelska i tal och skrift, ha bra sifferminne samt gedigen datorvana. Våra medarbetare arbetar självständigt och vi värderar ett gott ordningssinne, flexibilitet och en god social förmåga. Då vi är ett serviceföretag lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder
En arbetsplats med goda arbetsförhållanden, engagerade kollegor och ett självständigt och variationsrikt arbete som innebär att du får arbeta med marknadsledande produkter. Vi tillämpar flexibla arbetstider. Företaget präglas av positivt tänkande, familjär attityd med våra kunder i fokus. Du kommer att få utbildning kring våra produkter och system både internt och externt.

För mer information om tjänsten, ring vår VD Peter Nauwerck på tel. 0705-68 57 73. Ansökan skickar du via e-post till peter@dpower.se, senast 2018-12-31. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!