Är du en motorkunnig och social säljartalang som längtar efter en ny utmaning? Då har vi jobbet för dig!

Diesel Power är ett snabbväxande företag med duktiga, prestigelösa människor som vill leverera det lilla extra samtidigt som vi har kul på vägen.

Nu söker vi en kunnig och engagerad reservdelssäljare. Tjänsten är på heltid och tillträde sker snarast.

Eftermarknaden är viktig för Diesel Power. Om du levererar ett bra resultat kan rollen som reservdelssäljare leda till ett bredare och mer strategiskt ansvar för att utveckla hela vår eftermarknadsaffär.

Befattning

Som reservdelssäljare på Diesel Power hanterar du försäljning och inköp av reservdelar, utbytesmotorer och tillbehör. Du ser till att våra kunder får tag i produkter som matchar deras motorer och behov, snabbt och till rätt pris.

Du sköter hela kedjan: tar emot kundförfrågningar, tar fram produktrekommendationer och priser, gör inköp, levererar och följer upp. En vanlig dag på jobbet omfattar både kund- och leverantörskontakter samt arbete med vår webbshop och andra digitala system. Du har främst kontakt med kunder på telefon och e-post, men det händer ibland att du gör kortare resor för att besöka kunder på deras hemmaplan.

Parallellt med att du servar befintliga kunder jobbar du även proaktivt och målmedvetet för att utöka vår kundbas.

Som reservdelssäljare jobbar du nära övriga säljare och lagermedarbetarna. Vid behov täcker ni upp för varandra, vilket innebär att du emellanåt kommer packa produkter eller montera motorpaket.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete i en trevlig arbetsmiljö där samarbete är vår vardag. Din ansökan kan vara början på en långvarig relation och vi hoppas att just du vill bidra med din vilja, passion och kompetens.

Kompetens och erfarenhet

Det här jobbet kräver motorkunskap och ett genuint teknikintresse. Du behöver också ha god datorvana, en välutvecklad förmåga att söka information digitalt samt ett bra sifferminne.

Du måste gilla att jobba med människor och försäljning, och arbeta lika motiverat i team som på egen hand.

Du har några års arbetslivserfarenhet och är en rutinerad säljare. Erfarenhet av eftermarknadsförsäljning är meriterande men inget krav.

Utbildning

Slutförd gymnasieutbildning samt god svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med viljan att alltid göra ett bra jobb. Du är driven, kvalitetsmedveten, positiv och uthållig.

Att hålla många bollar i luften samtidigt är inget problem för dig – du gillar när det händer mycket, är flexibel och har gott ordningssinne.

Diesel Power har ett brett produktprogram och den tekniska utvecklingen i vår bransch går snabbt. Därför är det viktigt att du trivs med att guida kunder genom teknikdjungeln och att du gillar att lära nytt.

Ansökan och övrigt

Skicka din ansökan till [email protected]. Vi vill ha din ansökan senast 2020-06-30, men gör intervjuer löpande. Vi erbjuder en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och en marknadsmässig månadslön.