Vill du ha ett roligt och fartfyllt arbete? Är du en flexibel, driven, kundfokuserad och positiv person? Trivs du med att jobba i ett bitvis högt tempo? Gillar du dessutom ordning och reda och tar ansvar för ditt arbete? Då är du den vi söker!

Diesel Power är ett snabbt växande företag med duktiga, prestigelösa människor som vill leverera det lilla extra samtidigt som vi har kul på vägen.

BEFATTNING

Vi erbjuder dig ett varierande arbete i en trevlig arbetsmiljö där samarbete är vår vardag. Din ansökan kan vara en början på en långvarig relation och vi hoppas att just du vill bidra med din vilja, passion och kompetens. Dina huvuduppgifter är:

  • In- och utleverans samt packning av motorer, reservdelar och tillbehör
  • Montering av motorpaket
  • Frakthantering, dokumentation
  • Enklare underhåll av fastighet

ERFARENHET

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete som ställer höga krav på noggrannhet och detaljfokus. Du kan exempelvis ha jobbat med lager, inköp och logistik. Du har vana av att jobba i team, men kan även ta egna initiativ och ansvar för uppgifter. Det är även meriterande om du är händig, har truckkort och B-körkort. God datakunskap är ett krav.

UTBILDNING

Slutförd gymnasieutbildning samt god svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig med viljan att alltid göra ett bra jobb. Du är noggrann, kvalitetsmedveten, positiv och uthållig. Du behöver god förmåga att kunna organisera och prioritera ditt arbete då det vissa dagar är många olika saker som skall göras.

ANSÖKAN & ÖVRIGT

Skicka din ansökan till kicki@dpower.se. Vi vill ha din ansökan senast 2020-05-31, men intervjuar fortlöpande. Vi erbjuder en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och en marknadsmässig månadslön.