Driftsäkra marina elverk från Kohler Marine och kraftfulla marindieslar från John Deere väckte stort intresse bland yrkesfolk på Skärgårdsredarnas leverantörsmässan i Eriksbergshallen.

Skärgårdsredarnas leverantörsmässa 2013Hela 80 deltagare från 40 medlemsrederier mötte upp när Skärgårdsredarnas höstmöte genomfördes den 16 – 17 oktober i Göteborg med Styrsöbolaget som värdrederi. På leverantörsmässan i Eriksbergs- hallen kom det över 300 besökare för att titta på vad årets 37 leverantörer hade att erbjuda branschen.

“-Ambitionen är en mötesplats för leverantörer och yrkesfolk i ett personligt och mindre format än de etablerade båtmässorna i Stockholm och Göteborg. Planen är att det ska bli fler mässor om utvärderingen visar att det är ett lyckat koncept – kanske vartannat år”, informerar Skärgårdsredarnas VD Affe Norgren.

Skärgårdsredarnas leveranstörsmöte 2013 - Diesel Power AB - Kohler Marine

”-Vi stödjer satsningen med mindre och fokuserade mässor”, säger Peter Nauwerck; VD, Diesel Power AB. Han fortsätter ”-Skärgårdsredarnas 130 medlemmar med 350 fartyg är en viktig målgrupp för vårt kompletta erbjudande av marindieslar, marina elverk och installationstillbehör för yrkestrafik.”

“-Formatet på mässan och den lyckade inramningen på Eriksberg var perfekt för att under en intensiv dag dels visa de nya Kohler elverken till dagens kunder, dels visa vårt kompletta sortiment till nya kontakter och framtida återförsäljare”, säger Svante Fogelhamre; Marin Försäljningschef, Diesel Power AB.

Diesel Power AB har varit svensk distributör sedan 1991 och erbjuder ett komplett sortiment från bland annat John Deere, Kohler Marine, Hyundai SeasAll, Solé Diesel, Parker Racor.  Hos oss finns marindieslar mellan 750 och 16 hk,  elverk från 400 till 5 kW kombinerat med teknik support och ett heltäckande nätverk av marina återförsäljare.

Upptäck Diesel Powers hela marinsortiment – ladda ned vår nya broschyr nedan!

Länkar för Skärgårdsredarnas leverantörsmässa