Lanseringen av nya genset från Kohler Marine på Öppna Varv och Allt på Sjön fick ett fantastiskt gensvar från både kunder och återförsäljare.

“- Vi fick en flygande start som ny distributör för Kohlers marina elverk med förfrågningar från både båtbyggare, återförsäljare och slutanvändare. 

Det var även mycket roligt att höra många kommentarer från kunder om vilken respekt man har för varumärket och produkten Kohler. 

Flera ägare av Kohler elverk uttryckte även sin förtjusning över att det inom kort kommer att finnas ett betydligt större nätverk av duktiga Kohler återförsäljare och servicepartners”, säger Peter Nauwerck; VD, Diesel Power AB.

”- Trots att många istället valde att vara ute på sjön i det fina sensommar vädret under Öppna Varv i Ellös, var intresset för både Solé Diesel och vår Hyundai SeasAll demo RIB-båt alldeles utmärkt” 

Allt på Sjön i Gustavsberg var en mycket lyckad mässa, där intresset för framförallt Hyundai Seasall var stort, inte minst att få höra dem i den speciella demobåten med dubbla 250hk och vattenjet”, säger Svante Fogelhamre; Marin Försäljningschef, Diesel Power AB.