Diesel Power var mycket glada att uppdatera Mr. SK Jeong, President och CEO för Hyundai SeasAll, om våra aktiviteter och framgångar under ett givande och trevligt besök i Sverige.

”-Vi är stolta för det beröm vi fick från Mr. SK Jeong för att mycket framgångsrikt har lanserat Hyundai SeasAll på en av världens tuffaste marinmotormarkander starkt präglad av Volvo Penta. Speciellt imponerande var det faktum att vi i Sverige har sålt alla varianterna av U125, D170 och S250 motorerna; dvs Mercruiser Bravo drev, ZF-backslag, adapter för vattenjet samt montage på existerande Volvo Penta och Mercruiser drev till många olika applikationer”, säger Peter Nauwerck; VD, Diesel Power AB.


”-Efter en bra start 2011 fördubblade vi försäljningsvolymen 2012 och trots det tuffa klimatet i båtbranschen 2013 fortsätter Hyundai SeasAll att öka”, förklarar Svante Fogelhamre; Marin Försäljningschef, Diesel Power AB.

Mr SK Jeong, President & CEO Hyundai SeasAll besöker Diesel Power AB

Efter en bra diskussion om de kommersiella och tekniska kraven från den svenska marinmarknaden var det äntligen dags att få provköra en av våra Hyundai SeasAll installationer – en Nimbus Max 1:a med en Hyundai SeasAll D170P motor med adapter för befintligt Volvo Penta drev tillsammans med båtens ägare Robert Lorentzon och återförsäljaren Lars W Gustavsson.

Mr SK Jeong, President & CEO Hyundai SeasAll besöker Diesel Power ABMr. SK Jeong fick då chansen att själv stifta bekantskap med vilka förutsättningar som råder på den nordiska båtmarknaden och hur de påverkar sättet våra båtar konstrueras på.

Avslutningsvis lovade han att motorsortimentet kommer att fortsätta utvecklas i samma höga takt och att det kommer spännande nyheter under 2014.

Länkar: