Anders Olevik på ChemanAuto gjorde en noggrann research när han till sist valde att sätta in en motor från Solé Diesel i sina nyproducerade Bohussnipor. Han gjorde jämförelser med mer välkända tillverkare men fann att Solé Diesel erbjöd en motor med hög kvalitet på ingående komponenter och backslag till ett konkurrenskraftigt pris.

Väderösnipan

”Jag fick god hjälp av Diesel Power vid val av propeller och andra externa komponenter som fungerade perfekt för min båt. Jag fick därmed en komplett leverans som gick fint att installera och värdefulla råd och tips. Diesel Power gav utmärkt service.”

Väderösnipan är en modern snipa som är baserad på en traditionell 22″ Bohussnipa och har en stor sittbrunn för 6-8 personer. Båten är 6,4 m lång, 2,4 m bred, 0,8 m djup och väger 1.200 kg. Snipan har kvalitet in i minsta detalj. I denna nyproducerade båt har tillverkaren valt att sätta i en Solé Mini-17 (16 hk) med TMC-40 2,6:1 backslag, vilket ger en toppfart på 7 knop. Båten lanserades i maj i år.

”Solé Diesel Mini-17 är en utmärkt motor. Enkel i sin konstruktion och därmed driftsäker. Lugn och fin gång och många som testkört båten har kommenterar den tysta och vibrationsfria gången. Jag är mycket nöjd med mitt val av Solé Diesel!”

Diesel Power är glad över att Solé Diesel är ett förstahandsval för båtbyggare idag. Idag har Solé dieselmotorer ett erkänt gott rykte. Det är bra motorer med hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris.

Vill du veta mer om Väderösnipan? Ring Anders Olevik på 0705-912092 eller anders.olevik@chemanauto.com

Kontakta Kristofer Hansson för mer information om Solés motorer och kapacitet.

kristofer1

Försäljning Marin
Kristofer Hansson
kristofer@dpower.se
Tel dir. 031-748 62 07
Mobil 0705-685790