Vår medarbetare Per går hem på föräldraledighet och lämnar lagret för en tid. Letar du efter nya utmaningar med ett roligt och fartfyllt arbete i en familjär miljö? Är du en flexibel, driven, kundfokuserad och positiv person? Trivs du med att jobba i ett bitvis högt tempo? Gillar du dessutom ordning och reda och tar ansvar för ditt arbete? Då är du den vi söker!

Diesel Power är ett snabbt växande företag inom motorbranschen med duktiga, prestigelösa människor som vill leverera det lilla extra samtidigt som vi har kul på vägen.


BEFATTNING

Vi erbjuder dig ett varierande arbete i en trevlig arbetsmiljö där samarbete är vår vardag. Din ansökan kan vara en början på en långvarig relation och vi hoppas att just du vill bidra med din vilja, passion och kompetens. Dina huvuduppgifter är:

  • In- och utleverans samt packning av motorer, reservdelar och tillbehör
  • Frakthantering, dokumentation
  • Enklare underhåll av fastighet

ERFARENHET

Erfarenhet av samma arbete är inget krav, däremot ser vi att du som person är snabblärd och ställer höga krav på noggrannhet och detaljfokus. Vi ser att du har vana av att jobba i team, men kan även ta egna initiativ och ansvar för uppgifter. Det är även meriterande om du är händig, har truckkort (om du inte har det så löser vi det) och B-körkort (meriterande). God datorvana är ett krav.

UTBILDNING

Slutförd gymnasieutbildning samt god svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig med viljan att alltid göra ett bra jobb. Du är noggrann, kvalitetsmedveten, positiv och uthållig.
Du behöver god förmåga att kunna organisera och prioritera ditt arbete då det vissa dagar är många olika saker som skall göras.

ANSÖKAN & Övrigt

Skicka din ansökan till Silvia@dpower.se. Vi intervjuar fortlöpande så dröj inte med din ansökan. Vi erbjuder ett vikariat i ca 9 månader på 100-80% (med en chans till tillsvidareanställning) och en marknadsmässig månadslön.