Diesel Power

C-RIB 27 Stealth

C-RIB 27 Stealth

Typ av båt: Motorbåt - planande
Tidigare motor: Nyinstallation
Nymonterad motor: Hyundai SeasAll, S250/S270 Merc drev

Visa fler båtreferenser

Nyinstallation C-RIB 27 Stealth

När den första trailerbara patrullbåten med hytt för polis, brandförsvar och sjöräddning utvecklades var det bara marinmotorn Hyundai SeasAll som klarade kraven på effekt, driftssäkerhet och vikt. Motorn är en Hyundai SeasAll S250S (250 hk/3800 rpm). Mercruiser Bravo 3 drev med utväxling 1,81:1  och standardpropeller med 22 tums stigning

Toppfart är 36 knop (1,4 liter/distans) och marchfarten är 30 knop (1,1 liter/distans) Stockholm RIB Center har sedan 2002 framgångsrikt utvecklat avancerade och hållbara RIB-båtar för krävande yrkesfolk mellan 25 och 40 fot under varumärkena C-RIB Adventure™, C-RIB Charter™, C-RIB Patrol Police Rescue™ och C-RIB Military™. Den nyutvecklade C-RIB 27 Stealth™ är den första trailerbara RIB-båten med hytt som klarar EU direktivet 89/391/EEC, ofta kallat ”Duty of Care”, alla nya krav på passiv och aktiv säkerhet, god arbetsmiljö och dessutom har en vikt på endast 3000 kg.

“Vår nya skrovkonstruktion ger möjlighet till en unik kombination av fart, säkerhet, stabilitet och lastbärighet även ute till havs. Vi har med råge uppnått vår målsättning med en komfortabel marchfart på 30 knop även i grov sjö med 2 meters vågor.”
Peder Brun, VD, Stockholm R.I.B. Center AB.

Länkar för C-RIB 27 Stealth

Om du har fler frågor kring denna installation är du välkommen att ringa oss på Diesel Power för rådgivning. Vi har till exempel ett brett sortiment av alla tillbehör som ofta behövs vid en installation av en ny motor.

Vill du ha ett kostnadsförslag på en ny marinmotor?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och hjälper dig att välja rätt motor till just din båt.

C-RIB 27 Stealth med Hyundai SeasAll S250S - Diesel Power AB

Frågor kring installationen?

Om du har fler frågor kring denna installation så är du välkommen att ringa oss på Diesel Power för rådgivning. Vi har till exempel ett brett sortiment av alla tillbehör som ofta behövs vid en installation av en ny motor.

Kontakta oss

Våra varumärken

John Deere logotype
Yanmar logotype
MAN logotype
COX logotype
Kohler logotype
Parker Racor logo
EHB Electronics logotype