Diesel Power

Våra varumärken

Diesel Power AB arbetar med starka och välkända varumärken som levererar produkter av högsta kvalitet.

 

John Deere

John Deere har mer än 85 års erfarenhet som tillverkare av off-road dieselmotorer med effekter mellan 49 – 600 hk. Läs mer.

 

 

COX Powertrain

COX är ett nytt spännande varumärke med marknadens starkaste dieselutombordare: CXO300.
Läs mer.

COX-logotype

 

 

Kohler

Kohler har sedan 1920 målmedvetet utvecklat ett komplett sortiment av motordrivna generatorer för både industriella och marina applikationer.

Idag är Kohler Marine världens största tillverkare av marina gensets mellan 4 – 400 kW för både fritids- och yrkesbåtar med ett världsomspännande nätverk av återförsäljare och servicepartners.
Läs mer.

Kohler-logotype

 

 

Solé Diesel

Solé Diesel är sedan snart 100 år en ledande tillverkare av högkvalitativa marindieslar för både fritids- och yrkesbåtar. Idag är alla motorer under 100 hk baserade på motorer från japanska Mitsubishi och de större kommer från tyska Deutz. Solé Diesel tillverkar marina elverk i både öppet och ljudisolerat utförande.
Läs mer.

Solé-Diesel-logotype

 

 

Hyundai SeasAll

Hyundai SeasAll är ett helägt dotterbolag till Hyundai Kia Motors. Koncernen tillverkade år 2012 mer än 6 miljoner motorer och är därmed en av världens största motortillverkare.
Läs mer.

Hyundai-logotype

 

 

MAN

MAN erbjuder ett brett utbud av fyrtaktsdieslar anpassade för krävande applikationer inom kommersiell sjöfart i driftsklasserna heavy, medium och light. Dessutom erbjuder MAN en serie av välrenommerade marina elverksmotorer anpassade för kontinuerliga generatoraggregat, reservkraft i effektområdet 100 – 750 kVA.
Läs mer.

MAN – Truck & Bus – Yacht engines (English)

MAN – Truck & Bus – Commercial engines (English)

MAN-logotype

Parker Racor

I mer än 30 år har Parker Racor stått för förnyelse av bränslefiltrering och vattenavskiljning för både diesel och bensin. Racor förser både OEM-tillverkare och slutkunder med kompletta filtreringsprodukter av högsta kvalitet.

Handla Parker Racors sortiment i Diesel Power webbshop.
Läs mer.

Parker Racor webb

Parker-Racor-Logotype

 

Coracon

Coracons sortiment för kylvattenkonditionering tillverkas av Aqua-Concept GmbH i Tyskland, som är specialiserade på högkvalitativa korrosionsskydds- och vattenreningsprodukter inom både industri- och motorteknologi.

coracon logotype

Våra varumärken

John Deere logotype
Yanmar logotype
MAN logotype
COX logotype
Kohler logotype
Parker Racor logo
EHB Electronics logotype